Tjänster och produkter

Vi utför allt inom VVS. Dessutom säljer och levererar vi helhetslösningar. Du kan lita på att vi bara använder noga utvalda kvalitetsprodukter från kända tillverkare.

KF Larssons Rörfirma AB är Auktoriserad VVS-Installatör och erbjuder därför VVS-Trygghetspaket med garanti och trygghetsförsäkring. Paketet är utvecklat i samråd med Konsumentverket.

Delar av vårt utbud:

Värmepumpar

Thermia är en av Sveriges största tillverkare av värmepumpar. Här hittar du allt inom bergvärme, jordvärme och luftvärme.
Produktsortimentet innefattar såväl bergvärmepumpar som luftvärmepumpar.
Gå in på Thermias webbplats för mer information kring köp av värmepump.

Vi är auktoriserade Thermiaåterförsäljare sedan 1979 av THERMIA Värmepumpar

En värmepump fordrar ingen skötsel eller tillförsel av bränsle. Den är lätt att använda och tar liten plats. Pumpen hämtar lagrad solenergi och omsätter den till värme åt din bostad och ditt vatten. Därmed minskar dina uppvärmningskostnader med mer än 75 procent. Investeringen för installationen är därför betald inom några år.

Produktinformation

Thermia Atec Thermia Atec - Bäst i test
I Energimyndighetens stora test av luft/vattenvärmepumpar är Thermia Atec ensam testvinnare när det gäller effektiviteten – av alla testade modeller ger Thermia Atec störst besparing.

Testresultat
EnergimyndighetenVedpannor

En vedpanna ger dig värme även vid strömavbrott. För den som kan tänka sig att lägga ned lite tid och skötsel på sin värmeanläggning är en vedpanna en bra lösning.
BAXI »

Pellets

Pellets är naturprodukt med högt energiinnehåll. Det tillverkas av sågspån, bark från sågverk och övrig träindustri. Bränslet används för uppvärmning i allt från villakaminer till närvärmecentraler och kraftvärmeverk. Genomsnittshuset förbrukar fem till sex ton pellets per år.

Badrum

I samarbete med elektriker och plattsättare erbjuder vi helhetslösningar när du ska renovera ditt badrum.
IFÖ »

Vattenfilter

Vi säljer och installerar vattenfilter för olika typer av vattenproblem, så att du får garanterat får ett rent och friskt vatten.
AQUA EXPERT »

Vattenpumpar

Pumpar finns i olika storlekar och effektklasser beroende på ändamål. Med en vattenpump fungerar din anläggning bekymmersfritt i många år.

Lagerförsäljning

Vi lagerför ett stort antal VVS produkter för att kunna göra snabba åtgärder och leverera det du behöver. Produkter som vi inte har hemma kan vi beställa för leverans på någon eller några dagar.Bergvärme

Jordvärme

Luftvärme